Advertisement

Αλιμοσ Πυροβολισμοι : Θρίλερ με πυροβολισμούς σε διαμέρισμα στον Άλιμο ... / Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο.

Αλιμοσ Πυροβολισμοι : Θρίλερ με πυροβολισμούς σε διαμέρισμα στον Άλιμο ... / Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο.. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Αποκλεισμένη είναι η οδός κουμουνδούρου και κοντινοί δρόμοι στην περιοχή του αλίμου μετά τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν σε πολυκατοικία. Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο. Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε πολυκατοικία στον άλιμο. Πυροβολισμοί έπεσαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, στον άλιμο το πρωί της τρίτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές που έχουν. Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης (1/6) καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Νέο περιστατικό… Πυροβόλησαν κατά σπιτιού συνταξιούχων ...
Νέο περιστατικό… Πυροβόλησαν κατά σπιτιού συνταξιούχων ... from www.defence-point.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Το πρωί της τρίτης, έπειτα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν μέσα από διαμέρισμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές γύρω στις 6. Σύμφωνα με τους κατοίκους, τις πρωινές ώρες ακούστηκαν γύρω στους 6 πυροβολισμούς στην οδό κουμουνδούρου, χωρίς μέχρι στιγμής να. Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης (1/6) καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στον άλιμο και συγκεκριμένα στην οδό κουμουνδούρου, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής οι πυροβολισμοί κατέληξαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε πολυκατοικία στον άλιμο.

Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06.

Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής οι πυροβολισμοί κατέληξαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας. Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου στον άλιμο. Το πρωί της τρίτης, έπειτα από σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα στον τρίτο όροφο. Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο. Άμεσα στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, δεδομένου πως οι πυροβολισμοί στον άλιμο έρχονται. Απολαύστε την ταινία σας σε οθόνη 72.τετραγωνικών! Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06. Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06. Γύρω στις 6:30πμ, η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικο ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα πολυκατοικίας στον άλιμο. Αλυτος γριφος οι πυροβολισμοι κατα δυο διαμερισματων. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Αποκλεισμένη είναι η οδός κουμουνδούρου και κοντινοί δρόμοι στην περιοχή του αλίμου μετά τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν σε πολυκατοικία.

Ειδικότερα, υπήρξε στις έξι και μισή ειδοποίηση από μία γυναίκα στην άμεση δράση για πυροβολισμούς στην οδό κουμουνδούρου. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Ένα πρωτότυπο ρεκόρ έθεσε ο δήμος αλίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό του αλίμου. Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης (1/6) καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο | OPEN TV
Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο | OPEN TV from s.tvopen.gr
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε πολυκατοικία στον άλιμο. Πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα πολυκατοικίας στον άλιμο. Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης, καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου στον άλιμο. Ένα πρωτότυπο ρεκόρ έθεσε ο δήμος αλίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό του αλίμου. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην. Αναστάτωση σε γειτονιά στην περιοχή του αλίμου, όταν άγνωστος το πρωί της τρίτη, πυροβολισμοί έπεσαν σε μπαλκόνια διαμερισμάτων, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό του αλίμου.

Πυροβολισμοί έπεσαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, στον άλιμο το πρωί της τρίτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές που έχουν. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Αλυτος γριφος οι πυροβολισμοι κατα δυο διαμερισματων. Γύρω στις 6:30πμ, η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικο ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στον άλιμο και συγκεκριμένα στην οδό κουμουνδούρου, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου στον άλιμο. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην. Ένα πρωτότυπο ρεκόρ έθεσε ο δήμος αλίμου. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό του αλίμου. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής οι πυροβολισμοί κατέληξαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν το πρωί από διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό κουμουνδούρου, στην περιοχή του αλίμου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ένα πρωτότυπο ρεκόρ έθεσε ο δήμος αλίμου. Το πρωί της τρίτης, έπειτα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν μέσα από διαμέρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό του αλίμου.

Νέο περιστατικό… Πυροβόλησαν κατά σπιτιού συνταξιούχων ...
Νέο περιστατικό… Πυροβόλησαν κατά σπιτιού συνταξιούχων ... from www.defence-point.gr
Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης (1/6) καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές γύρω στις 6. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά από κλήση που δέχθηκαν για περιστατικό. Άμεσα στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, δεδομένου πως οι πυροβολισμοί στον άλιμο έρχονται. Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης (1/6) καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Πυροβολισμοί προς διαμέρισμα 3ου ορόφου. Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου στον άλιμο. Αλυτος γριφος οι πυροβολισμοι κατα δυο διαμερισματων. Ένα πρωτότυπο ρεκόρ έθεσε ο δήμος αλίμου. Το πρωί της τρίτης, έπειτα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν μέσα από διαμέρισμα. Γύρω στις 6:30πμ, η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικο ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Πυροβολισμοί έπεσαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, στον άλιμο το πρωί της τρίτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές που έχουν. Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης, καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής οι πυροβολισμοί κατέληξαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές γύρω στις 6. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της τρίτης στον άλιμο.

Posting Komentar

0 Komentar